GARANTI PRODUKTLEVERANSE! GARANTERER STABILITET PRIS

Kjære kunder,

Med den globale tilgangen på brikker tett og prisene øker kraftig, står termoprinterindustrien overfor store utfordringer. De aller fleste leverandørene av termiske skrivere i Kina har allerede iverksatt tiltak for å øke prisene og utsette leveringstiden, noe som førte til forretningsproblemer for distributørene.

For dette formål forbedrer SPRT aktivt forsyningskjeden, forhandler oppstrøms brikkekostnader, fremmer produksjonseffektivitet og reduserer administrasjonskostnadene, og arbeidere jobber overtid for å fullføre bestillinger for å sikre tilstrekkelig forsyning og minimere tap av råvaremangel til agenter.

Her lover vårt firma høytidelig at termoprinterprisen ikke skal økes innen tre måneder, og leveringstiden vil holde seg på et normalt nivå, det vil si innen 3 virkedager for 500 enheter og 3 uker for 5000 enheter.

Takk igjen til distributører i forskjellige land for deres langsiktige støtte til SPRT. Vi tror at under en alvorlig situasjon kan SPRT-teamets hardt arbeid og proaktivt engasjement utveksle tettere samarbeid og sunn utvikling av bransjen!

20220322090912

Innleggstid: 22. mars 2022