Ny ankomst! POS887 Plus!

Plussversjonsskriveren vi gir deg i dag er SP-POS887 kvitteringsskriveren. Den oppgraderte POS887 Plus opprettholder og arver fortsatt det høye utseendet og den lille størrelsesfordelene til den originale skriveren i utseende. Den kan brukes i alle scenarier.

Den største overraskelsen med den nye versjonen av POS887 Plus kvitteringsskriver er imidlertid at den kan realisere funksjonen til termisk tofargeutskrift.

Med diversifiseringen av brukerbehov kan svart-hvitt-utskrift på markedet ikke lenger møte behovene til folk i arbeid. For eksempel krever totalbeløpet av rabatter for mat- og drikkerabatter iøynefallende farger for å fremheve stikkord; i trafikkpolitiets fakturaer kreves røde sel for å vise rettshåndhevelsens majestet; i dette tilfellet gir fremveksten av tofargebillettskrivere den beste løsningen.

Den oppgraderte SP-POS887 kvitteringsskriveren kan realisere både svart-hvitt tofargeutskrift, samt rødt og svart tofargeutskrift, som kan møte behovene til ulike former for utskrift som rabattkampanjer og elektroniske segl.

fdsfds


Innleggstid: 21. oktober 2022